Returning user? Sign in to review or cancel your registered events.
Upcoming Events
Friday, January 18, 2019
Graduate Programs Office (GPO)
Friday, January 18, 8 am - Saturday, January 19, 5 pm (1.4 days)

Save the date for the MBA Internal Case Competition! More details to come.

Tuesday, January 22, 2019
Fisher Entrepreneurship Association
Tuesday, January 22, 12 pm - 1 pm (1 hour)

Hello Current and Future Entrepreneurs, 

The Fisher Entrepreneurial Association is  thrilled to host Rich Langdale, Managing Director and Creator of NCT Ventures, one of the leading VC firms in Columbus. He will not only share his own story but make time to interact with students. 

This will certainly be an event you don't want to miss and deliberately planned to kick off the semester right!

https://nctventures.com/team/rich-langdale/

Some Topics to be covered include

12-12:20 Backdrop

NCT Ventures and  Story

      • NCT Ventures - How did it come about?
      • Rich's earliest company (Digital Storage)?
      • How did he recruit/secure capital to build NCT Ventures?
      • What has kept him going? What is his long term vision?

12:20 - 12:40 Speak Specifically to being an entrepreneur/VC. 

Entrepreneur

      • How does one make a compelling pitch? 
      • To bootstrap or not to bootstrap (raise money)
      • What are 3 things he sees in every bad pitch? 

VC

      • What should every good VC know?
      • How does he judge ideas in an industry that he isn't familiar with?
      • How does he evaluate the (financial) value of a company(Ideas) with limited financials?

12:40 - 12:55 Remaining Q&A or one-on-one conversations

Students

Networking

Room 315

Volunteer Opportunities > FisherServes
Tuesday, January 22, 4:30 pm - 5:15 pm (45 minutes)

Please join the FisherServes executive team as we discuss the non-profit consulting projects and volunteering events we have planned for the spring semester! Light snacks to be provided. 

Wednesday, January 23, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Wednesday, January 23, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Craig Wolpert, Vice President of Global Accounts at e-Cycle.

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

Black MBA Assoc
Wednesday, January 23, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

This workshop aims to address the popular misconceptions about counseling and seeking help with our mental health. Many minority grad students, as well as international students, do not take mental health as a priority and hence, shy away from discussing it. These issues and more will be addressed by a licensed member of the Counseling and Consultation Services department of OSU.

Office of Career Management
Wednesday, January 23, 12 pm - 1 pm (1 hour)

Do you need some networking practice after a long winter break?

Want to feel more prepared for Fisher Networking Night on January 24th? 

Come join us for lunch, get warmed up, and brush up on your networking skills! Practice and prepare before the official Networking Night. We'll help you put your best foot forward! 

No need to dress up, just come as you are. 

Light finger foods and drinks will be provided! 

Student Experience
Wednesday, January 23, 6 pm - 8 pm (2 hours)

Relaxing and making time for entertainment is a crucial part of overall wellness. With this in mind, join us for an evening of cupcakes and canvases with local artist Cody Heichel.

Participants are invited to relax, enjoy sweet treats and paint on a canvas with fellow students.

STUDENTS FROM ALL GRAD PROGRAMS ARE INVITED TO ATTEND!

Click here to view photos from a past event. 

FAQ:

  • Do I need to bring anything? Aprons and all needed materials and supplies will be provided.
  • Do I need to have experience painting? You do not need any experience or art background to participate
Thursday, January 24, 2019
Risk Institute
Thursday, January 24, 8 am - 10 am (2 hours)

Join the Risk Institute for a light breakfast, coffee, and conversation about AI, machine learning, and how it will impact business. All Fisher graduate students are invited to attend this event and network with risk industry professionals and academic researchers who will also be in attendance. Dress attire is business casual.

Register through Cvent: https://www.cvent.com/c/express/23fd0fd3-d7e3-4855-860a-1a228bd5f2a1

Leadership Development > Executive Seminar
Thursday, January 24, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Gary Price, Partner Affairs Leader and Chief Administrative Officer at PwC.

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

MAcc Speaker Series
Thursday, January 24, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

The EY MAcc Speaker Series presents Bob Lount - Professor of Management & Human Resources at Fisher College of Business, OSU

Office of Career Management
Thursday, January 24, 5 pm - 7:30 pm (2.5 hours)

Join us for a night of networking with local alumni from all Fisher grad programs and current graduate students to expand your network and hear from industry professionals! Appetizers and refreshments will be provided; cash bar; registration includes 1 drink ticket. 

Career Talk Speakers 

Dan Gerbec - Director of Compensation NetJets

Melissa Toepfner von Schuetz Director of Planning Ecommerce La Senza

Varun Garg - Manager, Product Management Emerson 

 

Saturday, January 26, 2019
Volunteer Opportunities > FisherServes
Saturday, January 26, 11 am - 2 pm (3 hours)

Join FisherServes for an afternoon of giving back at Mid-Ohio FoodBank. Click on the event title for more details.

 

If you need a ride to Mid-Ohio Foodbank, please contact Ken at morris.1542@buckeyemail.osu.edu.   

Sunday, January 27, 2019
Fisher Graduate Women in Business
Sunday, January 27, 11 am - 1 pm (2 hours)

Join the FGWIB executive team and FGWIB members for a fun welcome back Sunday brunch. We'll meet at Marshall's in Grandview at 11am and plan to be there for a few hours. Feel free to stop by at any time! 

Thursday, January 31, 2019
Thursday, January 31, 11:30 am - 1 pm (1.5 hours)

Chat with HR Industry Leaders and Learn How to Start Your Career in HR!

We will have 3 local MHRM/MLHR Alumni from - Cardinal Health, Victoria's Secret, and Quantum Health all present to share their unique story on how they launched their HR career after graduating from the program. The cozy format will allow for individualized questions and there is optional networking from 1:00-1:30pm. 

A light lunch, with coffee/tea will be provided. 

Global Business Association
Thursday, January 31, 11:45 am - 12:50 pm (1.08 hours)

Join the Global Business Association in welcoming Michael Weidokal, founder of International Strategic Analysis and expert in the fields of international economics, geopolitics and future trends. 

Weidokal advises hundreds of the world’s largest corporations and many of the world’s most influential government organizations on how issues, trends and events in all corners of the world will impact their business or their activities in global markets.

Friday, February 1, 2019
Student Experience
Friday, February 1, 12:45 pm - 2:45 pm (2 hours)

Please mark your calendars to join us as Dr. Melissa Crum leads us in the 1st session of a Diversity Training two-session series. 

Developing a Critical Reflective Practice: Critical Self-Assessment 

Monday, February 4, 2019
Monday, February 4, 12 pm - 1 pm (1 hour)

Republic Services will be hosting an information session in 275 Gerlach Hall to share details on the full-time Leadership Trainee LDP. Any students who graduate by June 2019 are eligible to apply, as well as any students who applied for the MBA General Management LDP. Register on Handshake at https://osu.joinhandshake.com/events/247372

Lunch will be provided. Attire is business casual.

As per employer's request, only those with permanent U.S. work authorization should apply for the position.

Wednesday, February 6, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Wednesday, February 6, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Janelle Jordan, Principal and Owner of Jordan Solutions LLC and former executive at General Mills. 

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

Friday, February 8, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Friday, February 8, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Todd Bone, Founder & President of XS International, Inc. 

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

Monday, February 11, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Monday, February 11, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Jim Allen, Chairman and Chief Executive Officer of Hilliard Lyons. 

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

Thursday, February 14, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Thursday, February 14, 12 pm - 12:45 pm (45 minutes)

Join fellow graduate students in the Cullman Executive Luncheon Series as we chat with Marjorie Duffy, Partner at Jones Day. 

Lunch Will be Available!

All Fisher Graduate Students are welcome to register. 

Friday, February 15, 2019
Fisher Graduate Women in Business
Friday, February 15, 5 pm - 7 pm (2 hours)

Sponsored by FGFA/FGWIB. More details to come.

Friday, February 22, 2019
Student Experience
Friday, February 22, 2:30 pm - 4:30 pm (2 hours)

Please mark your calendars to join us as Dr. Melissa Crum leads us in the 2nd session of a Diversity Training two-session series. 

Forming a Critical Reflective Practice with Peers

Friday, February 22, 5:30 pm - 7:30 pm (2 hours)

More details to come. We are planning an alumni networking and student showcase event! Mark your calendars! 

Friday, March 22, 2019
Fisher Graduate Women in Business
Friday, March 22, 11 am - 5:30 pm (6.5 hours)

Fisher Graduate Women in Business will be hosting their annual Women's Leadership Conference. This event will focus on connecting graduate students and those in the community to come together to focus on leadership and cultivating an entrepreneurial mindset in all areas of your career. This conference will offer featured speakers along with several skill-development/experiential break-out sessions and will conclude with a Networking Happy Hour and Raffle!  Invitation will come separately from the Hub - and more details will follow soon!

Mark Your Calendars!!   We hope to see you there! 

Friday, April 5, 2019
Leadership Development > Executive Seminar
Friday, April 5, 12 pm - 3:30 pm (3.5 hours)

Join Fisher's Association of Marketing Professionals for CAMP! The year's largest marketing event featuring cutting edge thought leaders in marketing. 

Keynote Presenters:

Russ Klein, CEO, American Marketing Association

Adam Torres, Founder, Torres Capital 

Wednesday, April 17, 2019
Black MBA Assoc
Wednesday, April 17, 11:30 am - 1 pm (1.5 hours)

Come enjoy an Evening of Culture with a Fashion Show, Dance Showcase, Drummers, Steppers, Songs and Poems, dancing and of course delicious food! You don't want to miss it!